REACTIVACIÓ DE LES P.E.V.Serveis PER ELS GRAUS II

(Font ACRA 19/3/15)

«El Parlament de Catalunya va aprovar ahir una moció sobre el sistema de l’autonomia personal i l’atenció a la dependència que preveu la reactivació de les PEVS de grau II abans del 30 de juny de 2015. Des d’ACRA demanem al Govern i als grups parlamentaris la “reobertura urgent i immediata” d’aquestes prestacions atès que hi ha una necessitat molt gran per part dels possibles usuaris perceptors, uns 7.000 aproximadament a Catalunya.»

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies