El proper dia 1 de juliol el centre fa 15 anys. Moltes coses han passat en aquest temps. També hem conegut a moltes famílies amb les que hem compartit moments bons i no tan bons, però sempre estan al seu costat. Dia a dia intentem anar millorant. Comencem amb un equip de professionals format per 8 persones, Actualment som 19 les que tractem de donar el millor servei possible, sempre pensant en el benestar, tant físic com emocional de les persones que viuen al centre. Per celebrar aquesta onomàstica, el proper divendres 27 de juny, a les 18 hores celebrarem una festa en què tots poden venir per compartir els records i les vivències actuals. Us esperem.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies