REACTIVACIO DE LES P.E.V.S.

El departament de Benestar Social i Família ha donat una data per reactivar aquestes prestacions. La directora general de l’ICASS ha assegurat davant les càmeres de TV3, que al setembre es tornaran a donar aquests ajuts.

Amb aquest enlllaç, al minut 22, podeu veure les seves declaracions http://www.tv3.cat/videos/5009531/Telenoticies-migdia–07042014%22%20target=%22_blank

Les Prestacions Econòmiques Vinculades són un dret garantit de les persones i que, per tant, la Generalitat té l’obligatorietat d’atorgar-les independentment de si es tenen o no recursos econòmics. Això vol dir que totes aquelles persones que s’han vist perjudicades perquè no se’ls dóna aquest ajut, poden reclamar-ho a l’administració pública.

 

Abril 2014

 

 

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies