DE NOU MALES NOTÍCIES. EL QUE SEMBLAVA UNA REALITAT IMMINENT A TORNAT A SER UN NÚVOL DE FUM. ES TORNEN A ENDARRERIR ELS PAGAMENTS PENDENTS DEL MES DE JUNY DEL 2012. ARA FINS NOVEMBRE. DESPRÉS …
NOTA ENVIADA PER L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE RECURSOS ASSITENCIALS (ACRA)
Benvolguts, benvolgudes,
Acabem d’assistir a una reunió amb el conseller Mas Cullell i ens ha comunicat que els pagaments del mecanisme extraordinari a proveïdors mitjançant el Ministeri d’Hisenda, primera fase, previstos per cobrar durant el mes d’octubre en cap cas es faran efectius abans del 15 de novembre 2013. Pel que fa a la segona fase (entitats gestores) , que ja hauria d’estar regulada, ens comunica que encara no ho està ni ens pot avançar la data en què ho estarà.
Per altra banda tenim constància que alguns centres encara no han cobrat la facturació corresponent al mes d’agost. Estem fent gestions amb la subdirecció general de l’ICASS reclamant-t’ho sense obtenir una resposta clara fins ara.  Per a qualsevol incidència en el cobrament d’aquest mes ens podeu contactar.
Us mantindrem informats de qualsevol novetat al respecte.
Cordialment,

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies