El Dia Internacional de la Gent Gran es celebra el dia 1 d’octubre des del 1990. És una manera de reflexionar sobre els reptes socials que suposa el creixent envelliment i proposa tenir cura d’una vellesa digna.

La finalitat d’aquesta festivitat és fer que les persones grans siguin les protagonistes d’arreu del món i divulgar una imatge més positiva de l’envelliment.

La diada comporta una oportunitat per conscienciar a la societat sobre el que representa fer-se gran i els problemes que cal afrontar. En aquest dia es promouen activitats dirigides a diferents públics però sempre amb un mateix objectiu: la gent gran.

Aquesta activitat està recolzada per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i en concret per la Sra. Susanna Pellicer, Tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania i Regidora de Gent Gran, Igualtat i Cooperació.

Els propers 2 i 3 d’octubre, conjuntament amb alumnes de 4t de primària de C.E.I.P. Catalunya, es faran unes jornades intergeneracionals celebrant aquest dia.

Es farà un Taller de Cuina que es realitzarà al centre. La raó del taller és integrar a les persones grans en el seu dia i crear un espai actiu i participatiu. Amb aquest taller poden constituir un centre d’interès a partir del qual es treballaran diferents objectius.

Us mantindrem informats.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies