RODA DE PREMSA

  • Aquest matí hem estat a la roda de premsa que ha ofert la tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer al Xalet Negre.
  • Ha presentat tot els actes que es realitzaran amb motiu del dia Internacional de la Gent Gran.Ha ressaltat que: “amb aquesta Setmana, Sant Cugat fa un reconeixement a la gent gran, un col·lectiu que és molt participatiu i que contribueix de manera important a la ciutat. … .Enguany hem volgut crear un espai actiu i participatiu que ofereixi una programació d’activitats artístiques, culturals i lúdiques a través de les quals la gent gran pugui mostrar la importància de cuidar-se en aquesta etapa vital i de tenir un envelliment saludable i positiu”
  • Les activitats tindrà lloc de l’1 al 5 d’octubre en diversos punts de la ciutat, planteja l’envelliment actiu com a tema central i portarà per títol «Què vols ser de gran ?» També en alguna residències geriàtriques de la ciutat es realitzaran activitats, com es el cas de Llar d’Avis Mira-sol, que farà una activitat conjunta amb el CEIP Catalunya.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies