El proper dia 21 de setembre es el Dia Mundial del L’Alzheimer. Per aixó l’Associació Familiars Alzheimer (AFA) del Vallès Occidental  fa a Sant Cugat del Vallès un seguit d’actes per tal de donar a conèixer i divulgar tot el que comporta aquesta malaltia.
♦ Dissabte dia 22, de 10 a 20 hores realitzen un a tómbola a la plaça dels Quatre Cantons.
♦ Dimecres dia 26 a les 19 h. una xerrada – col·loqui «La veu dels que cuiden» a la Casa de Cultura.
♦ Dimarts, dia 9 d’octubre, a les 18:30 h. Sessió de Arteràpia a la Casa de Cultura.
Gràcies a tots els integrandes de l’AFA per la vostra dedicació i esforç

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies