El Dia Internacional de la Gent Gran es celebra el dia 1 d’octubre des del 1990. És una manera de reflexionar sobre els reptes socials que suposa el creixent envelliment i proposa tenir cura d’una vellesa digna.

La finalitat d’aquest dia festiu és fer que les persones grans siguin les protagonistes d’arreu del món i divulgar una imatge més positiva de l’envelliment.

La diada comporta una oportunitat per conscienciar a la societat sobre el que representa fer-se gran i els problemes que cal afrontar. En aquest dia es promouen activitats dirigides a diferents públics però sempre amb un mateix objectiu: la gent gran.

En motiu del Dia Internacional de la Gent Gran proposem un Taller de Plantes Aromàtiques que es realitzarà al centre. La raó del taller és integrar a les persones grans en el seu dia i crear un espai actiu i participatiu.

El taller està destinat als nens i nenes de 4rt de primària del CEIP Catalunya i als avis/es del centre i es vol promoure la intergeneracionalitat i fomentar un treball conjunt on el fil conductor serà les plantes aromàtiques.

Les plantes aromàtiques poden constituir un centre d’interès a partir del qual es treballen diferents objectius, especialment de coneixement del medi natural i social.

Us mantindrem informats.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies