Ja ha sortit publicat al B.O.E. el llistat de medicacions excloses a partir del proper dia 1 de setembre.

http://www.boe.es/boe/dias/2012/08/17/pdfs/BOE-A-2012-10952.pdf

Com ja esperàvem tots els laxants (el 80% dels usuaris els prenen a dirari) han quedat exclosos. Els mucolítics, les cremes per al dolor muscular, medicació per tractar els símptomes relacionats amb la insuficiència venosa crònica, antitussígens, col·liris, …  Però sobretot han estat les cremes les que més han patit aquesta retallada.

Us mantindrem informats

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, fes clic l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies